Bingon säännöt

Säännöt ovat hyvin yksinkertaiset niin Internetissä pelattavassa online bingossa kuin tavallisessakin, perinteisessä bingossa. Koska peli on suurimmaksi osaksi tuurista kiinni, ei erityistä tarkkaivaisuutta tai osaamista pelissä vaadita. Pelaaminen perustuu pitkälti vain yksinkertaisten sääntöjen noudattamiseen ja pelaajan läsnäoloon.

BINGO!

Pelin tarkoitus: Kone arpoo numeroita, joita sinä yrität etsiä pelikortistasi. Ensimmäisenä valmiin pelikuvion saavuttanut huutaa “Bingo” ja voittaa!

Bingossa pelikortit hankitaan jo ennen kierroksen alkamista. Yksi kortti on aina yksi osanotto peliin. Tavallisesti bingoissa on rajana 30 kortin maksimi. Yksi pelaaja ei siis saa ostaa yli 30 eri pelikorttia. Netissä pelikorttien määrää ei kuitenkaan haluta rajoittaa, sillä jokaisella kortilla on yhtäläinen todennäköisyys voittaa.

Kuten ehkä jo tiesitkin, itse pelikortissa on numeroita ja kirjaimia. Kirjaimet tietystikin ovat B, I, N, G ja O. Vastaavasti numerot alkavat ykkösestä ja jatkuvat aina 75:een asti. Peli käynnistyy, ja kone ryhtyy arpomaan numeroita. Kuuluttaja huutaa ääneen arvotun pallon yhdistelmän, esimerkiki N32 eli Niilo kolmekynnemtäkaksi. Nyt pelaaja voi merkata omaan pelikorttiinsa tämän numerokirjainyhdistelmän käytetyksi.

Automatisoitu bingo

Nettibingossa sinun ei tarvitse kuitenkaan olla erityisen nopea ja ensimmäinen joka huutaa bingoa. Riittää, että kortistasi löytyy hyväksyttävä bingo.

Nettibingoajille suuri plussa on myös niin kutsuttu autodaub-toiminto. Autodaub auttaa nettipelaajia täyttämällä ruudukon automaattisesti. Näin sinulle ei tule virheitä merkinnöissä.

Nettibingossa sinun ei tarvitse myöskään seurata kaikkia ostamiasi kortteja, vaan voit napin painalluksella saada nenäsi eteen juuri sen kortin, joka on lähimpänä voittoa.

Nettipeleissä sinun on myös mahdollista pelata minipelejä ja chattailla pelikavereidesi kanssa. Nettibingo onkin ennen kaikkea sosiaalinen peli, jossa kaikilla on kivaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *